Organisatie

De TimePlan software is ontwikkeld door TimeTell B.V., een succesvolle en betrouwbare ICT organisatie. Sinds 1992 houdt TimeTell zich bezig met Tijdregistratie en Planning. In deze markt neemt TimeTell met 500 klanten en 90.000 gebruikers een leidende positie in. Behalve in Nederland is TimeTell ook actief in onder andere België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, dus ook voor internationale organisaties is TimeTell een geschikte partner.

TimeTell is een financieel gezonde en groeiende onderneming. De aandelen zijn in handen van het management.

 

Visie

Tevreden klanten en arbeidsvoldoening zijn belangrijk voor ons. Dat zijn onze primaire drijfveren en zorgen ervoor dat wij enthousiast en gemotiveerd blijven. Randvoorwaarden zijn een prettige werksfeer en goede samenwerking met onze klanten en relaties.

MISSIE

Doel van de onderneming is een gezonde bedrijfsvoering, die groei mogelijk maakt en continuïteit waarborgt voor zowel klanten, medewerkers als aandeelhouders.

Gebruikers van TimeTell hebben zich verenigd in de TimeTell User Group (TUG), die de belangen van de leden behartigt en een Escrow overeenkomst met TimeTell B.V. heeft afgesloten. Hierdoor is de continuïteit van het onderhoud van de software gewaarborgd. Zie TimeTell User Group.

Daarnaast is TimeTell actief lid van Nederland ICT, de branchevereniging voor de ICT Branche.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

TimeTell voelt zich onderdeel van de maatschappij en wil ook haar betrokkenheid tonen. Zo sponsoren wij een aantal sportverenigingen en goede doelen. Ook zijn wij donateur van het Oxfam Novib microfinancieringsprogramma.

Oxfam Novib

Daarnaast streeft TimeTell ernaar gezamenlijk met haar medewerkers bewust met haar omgeving om te gaan, in de breedste zin van het woord. Dit voeren wij door in onder andere het gebruik van zuinige auto’s, gerecycled papier, het scheiden van afval en door het energieverbruik zoveel mogelijk te beperken.

Bekijk de TimeTell website voor meer informatie.

CONTACT

Contact