TimeTell Opening! Op vrijdagmiddag 27 januari was het zo eindelijk zo ver, we mochten onze klanten en partners verwelkomen in ons nieuwe pand! Wij zijn nu gevestigd op de Willem de Bijelaan 147 in Voorburg. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt en is het pand volledig gerenoveerd. Heuvelrug architecten bedacht het concept voor een transparant pand met veel licht en glas. Interieuratelier Panis zorgde voor de juiste sfeer met haar vrolijke kleuren, die het pand warmte geven. Klanten en partners kregen een rondleiding in ons pand, waar wij (de TimeTellers) met veel plezier werken. Daarnaast was er tijd om onder het genot van een drankje bij te praten over de laatste TimeTell ontwikkelingen.

Wij vinden tevreden klanten en arbeidsvoldoening erg belangrijk. Zo hebben wij voor onze cursisten een prachtige cursus ruimte en een ontmoetingsplek gecreëerd. Elke maand zijn er TimeTell cursussen die door onze ervaren consultants worden gegeven. U kunt een cursus volgen voor tijdregistratie, functioneel beheer of rapportage. Zij leren nieuwe en bestaande klanten hoe ze onze software kunnen gebruiken of nog beter kunnen inzetten binnen hun organisatie.

Wist u dat we sinds kort ook een Declaratie Module hebben? De ideale oplossing voor bedrijven die snel en eenvoudig willen declareren. Men kan de gemaakte kosten snel invoeren, bijvoorbeeld door een foto van een bon of factuur te maken en als bijlage bij de declaratie te voegen. Nieuwsgierig geworden naar onze Declaratie Module? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

 

 

CONTACT

Contact